YUSUF ÖZKAN, YILMAZ KIZILCAN, ERDOĞDU PASİNLİ, FARUK KAYA, NECATİ TANIŞ, NİZAMETTİN ERDEMLİ, MUVAFFAK ÖZMEN, ŞÜKRÜ GÜL

Yusuf ve Muvaffak kardeşlerim Ocak başkanlığı yaptılar. Yusuf, halen Ankara da Sivas Öğrenci yurdunda idarecilik yapıyor. Aklımda kaldığı kaderiyle altı sene cezaevinde kalarak çıktı. Muvaffak, halen Ankara da memurluk yapıyor. Erzincan Askeri mahkemesinde öğleden önce tutuklandı, öğleden sonra tahliye oldu. Sonra bir sene ceza aldığını duydum. Erdoğdu Pasinli, cezaevine girmeden önce M.H. P. gençlik kolları Başkanıymış. Kendisiyle unutamayacağım hatıralarımız var, halen Bursa da ticaretle uğraştığını duymuştum. Yılmaz, Faruk, Nizamettin ve dünya tatlısı kardeşim Necati rahmeti Rahmana kavuşanlardan oldular. Mekânları cennet olsun. Şükrü kardeşim de ara sıra ziyaretimize gelen dostumuz.

(6). CEZA ALMAYAN OCAK SANIKLARI:

Adnan Ekinci, Mehmet Kaya, Ahmet Tevfik Güleren, Ahmet Canikliğlu, Metin Tokmak, Mehmet Altıntaş ve Cemil Bahçivan berat ettiler. –

(7) CESUR YÜREK ÜLKÜCÜ, HÜSEYİN FATİH İPEK.

Cesur, atak, gözüpek, deli, zeki, yiğit gibi sıfatlarla anılabilecek, haksızlığa rıza göstermeyen tek başına bir ülkücü. İmzası kurt başı ve üç Hilal. Cezaevinden sonra bir defa gördüm tanıyamadım. Bu ara sesi duyulmuyor, ya yurt dışında veya cezaevindedir.

 (