Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Sivas
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2074 %0.27
44,1812 %1.54
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Abdullah Güler’den Sırrı Süreyya Önder’e Ziyaret

Abdullah Güler’den Sırrı Süreyya Önder’e Ziyaret

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kalp rahatsızlığı geçiren TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’i hastanede ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’i ziyaret etti. Ziyaret sonrası basına açıklamalarda bulunan Güler, Önder’in sağlık durumunda iyileşme olduğunu belirterek “İlk güne kıyasla daha iyi durumda olması hepimizi sevindiriyor. Umuyoruz ki kısa sürede sağlığına kavuşur ve Meclis’te yeniden birlikte çalışırız” dedi.

DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, 15 Nisan akşamı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi süreci sürerken, siyaset dünyasından destek ziyaretleri de devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Önder’i hastanede ziyaret ederek ailesi ve DEM Parti milletvekilleriyle görüştü. Ziyaret sonrası açıklama yapan Güler, Önder’in geçirdiği rahatsızlığın ciddi olduğunu ancak tedaviye olumlu yanıt verdiğini ifade etti. “İlk kriz anına göre gelişme kaydedildiğini görmek memnuniyet verici. Doktorların 5 günlük kritik bir izleme süreci öngördüğünü öğrendik. Bu süreçte hepimiz umutla takip ediyoruz” dedi.

Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da süreci yakından izlediğini ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, kalp cerrahı Prof. Dr. Halit Yerebakan aracılığıyla düzenli olarak bilgi aldığını belirtti. “Devletimiz tüm imkanlarıyla yanında. Elbette dualar da bu süreçte büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı. Önder’in siyasette bıraktığı olumlu izlenimlere de değinen Güler, “Toplumun geniş kesimlerinde sevgiyle anılan bir isim. Onun direnci ve halkın duasıyla bu süreci de atlatacağına inanıyoruz” dedi.

ak-parti-grup-baskani-abdullah-guler-sirri-sureyya-onderi-hastanede-ziyaret-etti

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *