Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Sivas
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2027 %0.26
44,1043 %1.37
Ara
Sivas Memleket Sivas İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Sivas'a Geliyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan Sivas'a Geliyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Sivas’a geliyor.

Haberleri

Ziyaret kapsamında sokak hayvanlarının durumu, sahipsiz hayvanlara yönelik yürütülen çalışmalar ve yerel yönetimlerin bu alandaki sorumlulukları ele alınacak. Gün boyu sürecek programın ilk durağı, saat 16.30’da Meraküm mevkiinde bulunan Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi olacak. Bakan Yardımcısı Turan burada, sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerine dair yetkililerden bilgi alacak.

Saat 17.30’da ise Tarihi Valilik Binası’nda Sahipsiz Hayvanlar Koruma Birliği Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda, sahipsiz hayvanlara yönelik mevcut uygulamalar, yerel yönetimlerin katkıları ve hayvan haklarına ilişkin yeni projeler değerlendirilecek.

Programın sonunda, saat 18.15’te Valilik Binası’nda bir basın açıklaması yapılacak. Turan, basın mensuplarına hitaben gerçekleştireceği açıklamada Sivas’taki incelemelerine ve hayvan refahı konusundaki çalışmaların geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *