Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
Ara
Sivas Memleket SPOR Süper Lig'e Milli Ara Veriliyor

Süper Lig'e Milli Ara Veriliyor

Süper Ligi A Milli futbol takımının UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta oynayacağı Galler ve  Karadağ müsabakaları nedeniyle bir hafta ara verilecek.

Süper Ligi A Milli futbol takımının UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta oynayacağı Galler ve  Karadağ müsabakaları nedeniyle bir hafta ara verilecek.

Süper Lig'e A Milli futbol takımının 2024-2005 sezonu UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta oynayacağı müsabakalar nedeniyle bir hafta ara verilecek.

E03Ad331 8B0C 49Dd Abe5 2390C3E69A0F

 A milli futbol takımı 16 Kasım Cumartesi  günü  Kayseri'de, Galler ile 19 Kasım Salı  günü  deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak. 2 kritik müsabakaya çıkacak milli takım 4. grupta 10 puanla lider, Galler 8 puanla ikinci, İzlanda 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Grupta  Karadağ'ın ise oynamış olduğu müsabakalarda puanı yok. 16 Kasım Cumartesi günü Kayseri'de oynanacak Türkiye, Galler müsabakasına ilginin yüksek olması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *