Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Sivas
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
Ara
Sivas Memleket SPOR Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hatayspor Galibiyetini Değerlendirdi: "Çok Değerli Bir 3 Puan Aldık"

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hatayspor Galibiyetini Değerlendirdi: "Çok Değerli Bir 3 Puan Aldık"

Konyaspor, Süper Lig'de Atakaş Hatayspor'u 3-2 yenerek kritik bir galibiyet elde etti.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Konyaspor, Mersin’de oynanan zorlu maçta Atakaş Hatayspor’u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, galibiyetin önemine vurgu yaptı. Uçar, "Alttan matematiksel olarak garantilemesek de biraz daha uzaklaştık. Bu yüzden bizim için çok değerli, kıymetli bir 3 puan olduğunu düşünüyorum" dedi.

Maçın zorluk derecesine dikkat çeken Uçar, Hatayspor’un bireysel oyuncu kalitesine ve son dönemdeki başarılarına değindi. Hatayspor’un son 7 maçta özellikle iç sahada Sivas ve Alanya’yı yenip, deplasmanda Trabzonspor’u mağlup ettiğini belirten Uçar, "Birçok sorunla boğuşmasına rağmen hücum hattında çok kaliteli oyunculara sahiplerdi. Biz de bu bilince sahip olarak maça hazırlandık" ifadelerini kullandı.

Uçar, Konyaspor'un ilk yarısındaki performansını ise eleştirerek, "İlk yarıdaki oyunumuz Konyaspor’un belki de en kötü ilk yarısıydı. Bunun büyük dersler çıkarabileceğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Özellikle ben, bu maçtan kendime de ders çıkardım" dedi.

İkinci yarıda takımlarının daha iyi bir oyun sergileyerek, özellikle 90. dakikada Oğulcan’ın attığı golle galip geldiklerini belirten Uçar, "Bu tür maçlarda geri dönüş yapabilmek çok önemli. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Kolay bir şey değil, özellikle ligin bu periyodunda geriden gelerek maç kazanmak" şeklinde konuştu.

Galatasaray Maçı İçin Taraftar Desteği Çağrısı

Konyaspor, 4 gün sonra Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesine çıkacak. Uçar, bu önemli karşılaşma öncesinde taraftarlardan destek istedi ve "2017 yılından sonra şehrimiz için çok önemli bir yarı final oynayacağız. Bütün taraftarlarımızdan bizi sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Umuyorum ki, iyi bir oyun sergileyerek finale çıkacağız" dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *