İzmir’in Gaziemir ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası can aldı. Akçay Caddesi üzerinde seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybeden 27 yaşındaki Onur Türkol yönetimindeki 35 CJZ 286 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç içinde sıkışan genç sürücü için çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla araçtan çıkarılan Türkol, ağır yaralı halde ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Feci anlar kamerada
Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde aracın yüksek hızla refüjdeki ağaca çarptığı, hemen ardından olay yerine yaklaşan bir taksi sürücüsünün aracını sağa çekerek yardıma koştuğu anlar yer aldı.
Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, başka bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığını belirtirken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştuğu öğrenildi.