Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Sivas
Kar yağışlı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9307 %-0.15
42,6160 %2.27
Ara
Sivas Memleket Yerel Eskişehir’deki parklarda bayram yoğunluğu

Eskişehir’deki parklarda bayram yoğunluğu

BAYRAM TATİLİNİ VE SICAK HAVAYI DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN PARKLARI DOLDURDU.

Eskişehir’e yurtdışından ve diğer şehirlerden gelen vatandaşlar, bayram tatili ile sıcak havayı fırsat bilip Sazova Parkı’nı doldurdu.

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar kendilerini dışarı attı. Tepebaşı ilçesi Sazova Mahallesi’nde bulunan Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, tatilini gezerek geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası oldu. Eskişehirlilerin yanı sıra çok sayında yerli ve yabancı turist gezerek sıcak havanın tadını çıkarırken, parka gelen araç yolları oluşan yoğunluktan dolayı adeta tıkandı. Metrelerce uzayan trafiği atlatan vatandaşlar parka girdikleri an huzurla dolduklarını söyledi.

“Tüm akrabalar Eskişehir’de buluştuk”

Alev Dengiz, bayram tatilinde yeni yerler görme maksadıyla akrabaları ile Eskişehir gezisi düzenlediklerini söyledi. Çocuklar eğlenip gezerken kendisinin manzaralara daldığını söyleyen Dengiz, “Torunlarımla birlikte Kayseri’den geliyorum. Gezilecek yerleri seviyorum bu sebeple Eskişehir’i görmeye geldim. Daha önce duymuştuk buranın güzelliğini ve özellikle gelip görmek istedik. Yıllar önce gelip görmüştük ama şimdi çok farklı olduğunu anlayabiliyoruz. Bayramda hep beraber görüşebilmek için tüm akrabalar Eskişehir’de buluştuk. İzmir, Ankara ve Kayseri’den kalkıp buraya geldik. Buranın güzelliğine, yeşilliğine ve insanlarına hayran olduk” dedi.

“Bayram tatilini fırsat bilip Eskişehir’e geldik”

Ailesi ile beraber Bursa’da yaşayan İnare Şahin, bayram tatilini fırsat bilerek Eskişehir’e geldiklerini söyledi. Havanın sıcak olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Şahin, “Uzun zamandır Eskişehir’i görmek istiyorduk. Bayram tatilinde biraz gezmek isteyip buraya geldik. Bu parkı sosyal medyadan sürekli görüyorduk. Arkadaşlarımız da ne kadar güzel oldupundan bahsediyordu. Çocuklarla beraber geldik ve çok beğendik. Artık ben de herkese anlatabileceğim, ilk fırsatta tekrar gelip bu güzellikleri yeniden göreceğim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *