Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Orta şiddetli yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9697 %0
41,4078 %0.1
Ara
Sivas Memleket Son dakika Tombala baskınında 6 kişi gözaltına alındı

Tombala baskınında 6 kişi gözaltına alındı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yeni açılan bir kahveye baskın yapan polis, tombala oynayan işletmeci ile birlikte 6 kişiyi suçüstü yakaladı, tombala makinesi ve kumar malzemelerine el konuldu..

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, yeni açılan bir kahveye baskın yapan polis, tombala oynayan işletmeci ile birlikte 6 kişiyi suçüstü yakaladı, tombala makinesi ve kumar malzemelerine el konuldu.
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bugün saat 19.30 sıralarında, kumar oynatıldığı üzerine Ulusal Egemenlik Caddesi'nde bulunan Taşlık İş Merkezi'nde yeni açılan kahveye operasyon düzenledi. Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen İ.S. (30), S.T. (33), T.A. (26), F.A. (34), H.T. (21) ile kumar oynatmakla suçlanan iş yeri sahibi Ş.T.(31) gözaltına alındı. Kahvede bulunan el yapımı tombala makinesi, tombala kartları ve tombala fişleri ele geçirildi.
Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'ne getirilen bir işletmeci toplam 6 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre kişi başı 120 TL para cezası verildi. İşyeri sahibi Ş.T. mahkemeye sevk edilirken, hakkında 'Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama' suçundan adli işlem başlatıldı. Diğer 5 kişi ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yeni açıldığı öğrenilen işyerinin kapatılması için tutanak tutulup, Marmaris Kaymakamlığı'na gönderildi. Ele geçirilen kumar malzemeleri ise tutanakla el konuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *