Anahtar Parti (A Parti) Sivas İl Başkanlığı açılışına, Kurucu Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu da katılacak. 5 Nisan Cumartesi günü Atatürk Caddesi’nde gerçekleşecek açılış törenine tüm halk davetli. Açılışa gösterilecek ilgi merak konusu!
Anahtar Parti (A Parti) Sivas İl Başkanlığı binası, 5 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te düzenlenecek törenle açılıyor. Açılışa, partinin Kurucu Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu da katılacak.
Sivas'ta siyaset sahnesine yeni bir soluk getirmesi beklenen açılış, vatandaşlar ve parti destekçileri için büyük önem taşıyor. Ağıralioğlu’nun burada yapacağı konuşmada önemli mesajlar vermesi beklenirken, açılışa gösterilecek ilgi merak konusu oldu.
Siyasi gelişmeleri yakından takip edenler, bu açılışın Anahtar Parti’nin Sivas’taki çalışmalarına ivme kazandıracağını düşünüyor.
