Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6671 %0.15
39,9389 %0.26
Ara
Sivas Memleket Son dakika Gaziantep Havalimanı'nda Sıradışı Olay: Işıklı Cisim Panik Yarattı!

Gaziantep Havalimanı'nda Sıradışı Olay: Işıklı Cisim Panik Yarattı!

Gaziantep Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde uçuş trafiği durma noktasına geldi. Birkaç pilot, havalimanına iniş yapmak isterken, 11 ışıklı ve tanımlanamayan bir cisim gördüklerini rapor etti.

Gaziantep Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde uçuş trafiği durma noktasına geldi. Birkaç pilot, havalimanına iniş yapmak isterken, 11 ışıklı ve tanımlanamayan bir cisim gördüklerini rapor etti. Raporların ardından yetkililer güvenlik önlemleri gereği tüm iniş ve kalkışları durdurdu.

Pilotlar, cisimlerin yüksek irtifada hareket ettiklerini ve parlak ışıklar yaydıklarını belirtti. Olayın ardından sivil havacılık yetkilileri ve güvenlik güçleri harekete geçerek, söz konusu cismin kaybolmasının ardından hava sahasında normalleşme sağlanana kadar uçuşların iptal edilmesine karar verdi.
Gaziantep

Gaziantep Havalimanı yetkilileri, uçuşların yeniden başlamadan önce olayı araştırmak ve güvenlik önlemlerini gözden geçirmek adına çalışmaların sürdüğünü duyurdu.
Sesler 1

Olayla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmazken, uçuş güvenliği ile ilgili endişelerin giderilmesi için detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi. Havalimanı çevresindeki radarlarda tespit edilemeyen cismin ne olduğu konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.
Gaziantep Havalimanı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *