HANİFE KANAT
Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Binası’dan basın mensuplarıyla bir araya gelen Osman Kösedağı BBP Sivas Merkez İlçe Başkanlığı Adaylığını açıkladı.
BBP’nin 12 Mart günü için kongre kararı aldığını belirterek söylerine başlayan Kösedağı; “Merhum genel başkanımızın sağlığında onun yanında ve emrinde hizmet etmek bizim için en büyük onurdur. Siyasetin günü birlik çıkarlar için değil Türk milletinin milli ve manevi değerleri uğruna nasıl yapıldığına, ilkeli siyasetin timsali olan merhum genel başkanımızın hayatında şahit olduk. Bizler Büyük Birlik Partisini siyasi parti olmanın ötesinde merhum genel başkanımızın emaneti, onun ilkeleri ve vatan sevdasının devamı olan bir hizmet aracı olarak görüyoruz.” dedi.
PARTİMİZİ İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA HİZMET EDECEĞİZ
BBP’nin birçok kademesinde görev aldığını aktaran Kösedağı; “Alperen Ocakları yöneticiliği, Belediye Meclis Üyeliği, Merkez İlçe Yöneticiliği gibi birçok kademesinde hizmet ettiğim partimizin yapılacak Merkez İlçe Kongresi’nde arkadaşlarımla birlikte aday olma kararı aldık. Bilindiği üzere ülkemiz genel seçim sürecine girmiştir. Partimiz Merkez İlçe Yönetimi’nin ben ve arkadaşlarıma nasip olması durumunda bizleri nasıl zor ve meşakkatli bir yolun beklediğinin farkındayız. 12 Mart günü yapılacak Merkez İlçe Kongresine aday olma sebebimiz partimizin ilkeleri doğrultusunda hizmet edebilmektir. Merkez İlçe Yönetiminin bizlere nasip olması durumuna davamıza gönül veren her bir partilimizin desteğine ihtiyacımız olduğu bilinciyle hareket edeceğimizin bilinmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.