Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1012 %0.16
43,6767 %-0.04
Ara
Sivas Memleket Sivas Çiftçilere ek destek sağlanacak

Çiftçilere ek destek sağlanacak

Sivas’ta 2021 yılı mazot gübre desteklemesi ek girdi ödemeleri kapsamında 26 bin 220 çiftçiye 130 milyon 200 bin lira destek ödeneceği bildirildi.

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, yazılı açıklamasında, ek destek ödemelerinin çiftçilerin bir nebze de olsa rahatlatacağını belirtti.

Desteklerle ilgili sevindirici haberin Tarım ve Orman Bakanlığından geldiğini aktaran Çetindağ, şunları kaydetti: "İlimizde 2021 yılı mazot gübre desteklemesi ek girdi desteği ödemeleri kapsamında 26 bin 220 çiftçimize toplam 130 milyon 200 bin lira destek ödemesi gerçekleştirilecek. TC kimlik numarasının son hanesi 0, 2 ve 4 olan çiftçilerimizin hesaplarına 15 Nisan’dan itibaren ödemeleri yatırılmaya başlandı. TC kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olanlara ise 22 Nisan'da ödeme yapılacak." (AA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *