Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1701 %0.51
43,6022 %0.27
Ara
Sivas Memleket Haberde insan Rabia'nın Protezine Kavuşmasına Sayılı Günler Kaldı

Rabia'nın Protezine Kavuşmasına Sayılı Günler Kaldı

Katıldığı yarışma programında büyük ödülü kazanan ve hayat hikayesiyle Türkiye’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Rabia, kendisine protez kol desteği sağlayan iş insanıyla birlikte Kırşehir’e geldi.

Hayat hikayesiyle insanların ilgisini çeken Rabia Birsen Göğercin; iş insanı Mustafa Düğer ile birlikte Ahi Külliyesi, Ahi Müzesi ve tarihi Cacabey Medresesi’ni gezdi. İş İnsanı Mustafa Düğer’in yarışma sonrası iletişime geçtiği Rabia, Ahiliği ve Ahi felsefesini Kırşehir’e geldikten sonra daha iyi anladığını söyledi. Göğercin açıklamasında, "Yarışmada elde ettiğim başarıdan sonra iş insanı Düğer’in benimle iletişime geçmesi ve cömert desteği sonrası ilişkilendirdiğim Ahiliğin ne olduğunu Kırşehir’i gezdikten sonra anladım" dedi.

Protez kolun daha erken bitmesi bekleniyor

Geçirdiği kaza sonrası kolunu kaybeden ve katıldığı yarışma programıyla adından söz ettiren Rabia Birsen Göğercin’e protez kol desteği sunan İş İnsanı Mustafa Düğer, protezin beklenenin altında bir zamanda Rabia’ya teslim edileceğini aktardı. Düğer, "Protez işlemleri başladı ve 3 ay gibi bir zamanda protezi teslim edeceğimizi söylemiştik. Yapım süreci devam ediyor ama biz protezi belirttiğimiz zamandan daha önce teslim edeceğiz. Rabia da günlük yaşamını daha da kolaylaştıracak" diye konuştu.

Ankara’da protez üretimi yapan Kırşehirli İş İnsanı Mustafa Düğer, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL kazanan Rabia Birsen Göğercin’in (24) estetik protez kol masrafını ücretsiz karşılayacağını söylemişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *