Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1499 %0.05
43,7368 %-0.01
Ara
Sivas Memleket EĞİTİM Keşan’da bursluluk sınavı 3 Eylül’de

Keşan’da bursluluk sınavı 3 Eylül’de

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan’da bursluluk sınavının 3 Eylül Pazar günü yapılacağını açıklayarak sınavla ilgili bilgiler verdi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan'da bursluluk sınavının 3 Eylül 2023 Pazar günü 10.00-12.00 saatleri arasında  İlçemiz Ahmet Yenice Ortaokulu’nda Bursluluk Sınavı (İOKBS)  yapılacağını duyuran İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, sınava Ahmet Yenice Ortaokulu’nda 18 salonda 312 öğrencinin katılacağını duyurdu.

Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için sınava girecek adaylar sınav saatinden yarım saat önce fotoğraflı sınav giriş belgelerinde belirtilen sınav merkezinde hazır bulunacaklarını belirten Müdür Saz, "Sınava gelirken yanlarında Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi, T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya pasaport (geçerlilik süresi devam eden),   en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaklardır. Kimlik Belgeleri (nüfus cüzdanı veya pasaport) yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaklardır" dedi.

Saz ayrıca adayların Sınava gelirken yanlarında ve üzerlerinde kesinlikle sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi iletişim araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihaz ve saat fonksiyonu dışında özellikleri olan saat  vb.) bulundurmamalarını istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *