Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Orta şiddetli yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9267 %-0.06
41,2129 %0.41
Ara
Sivas Memleket DÜNYA Sağlık tesislerinin yüzde 84'ü saldırılardan etkilendi

Sağlık tesislerinin yüzde 84'ü saldırılardan etkilendi

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA), İsrail saldırılarının Gazze Şeridi’nde neden olduğu yıkıma ait yeni görüntüler paylaşarak, “Sağlık tesislerinin yüzde 84'ü saldırılardan etkilendi” ifadelerini kullandı.

- UNRWA: “Sağlık tesislerinin yüzde 84'ü saldırılardan etkilendi”

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA), İsrail saldırılarının Gazze Şeridi’nde neden olduğu yıkıma ait yeni görüntüler paylaşarak, “Sağlık tesislerinin yüzde 84'ü saldırılardan etkilendi” ifadelerini kullandı.


İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 132 gündür devam ederken, Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA), İsrail saldırılarının Gazze Şeridi’nde neden olduğu yıkıma ait yeni görüntüler paylaştı.
UNRWA tarafından yapılan açıklamada, “Şok edici görüntüler, sağlık merkezimiz de dahil olmak üzere Gazze şehrinde hayal edilemez yıkımı gösteriyor.

Evler, hastaneler ve okullar da dahil olmak üzere sivil altyapının yüzden 70'inde fazlası yıkıldı ya da ağır hasar gördü. Sağlık tesislerinin yüzde 84'ü saldırılardan etkilendi. Hiçbir yer güvenli değil” denildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *