Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Orta şiddetli yağmur
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9267 %-0.06
41,2129 %0.41
Ara
Sivas Memleket DÜNYA İsrail İran'a Misilleme Sözü Verdi: "Bedelini Alacağız"

İsrail İran'a Misilleme Sözü Verdi: "Bedelini Alacağız"

İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırıya değindi ve şu ifadelerde bulundu, “İran'dan bunun bedelini, bize uygun şekilde ve zamanda alacağız” ifadelerine yer verdi.

İsrail Savaş Kabinesi Üyesi Benny Gantz, Savaş Kabinesi toplantısı önce İran’ın İsrail’e düzenlendiği saldırıya ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Gantz, İsrail'in dünkü saldırının ardından "stratejik ittifakı ve bölgesel iş birliğini" güçlendirmesi gerektiğini belirterek, "İran küresel bir sorun, bölgesel bir meydan okuma ve aynı zamanda İsrail için de bir tehlike. Dün dünya bu tehlike karşısında açıkça İsrail'in yanında yer aldı. İsrail İran'a karşı, dünya İran'a karşı, sonuç budur. Bu, İsrail'in güvenliği için kullanmamız gereken stratejik bir başarıdır" ifadelerine yer verdi.

“İsrail dün Orta Doğu'da bir güvenlik çıpası olduğunu kanıtladı”
İran tehlikesinin henüz sona ermediğini söyleyen Gantz, "Bu olay henüz sona ermedi. İnşa ettiğimiz ve önemli bir sınavdan geçen stratejik ittifak ve bölgesel iş birliği sisteminin tam da şimdi güçlendirilmesi gerekiyor. İsrail dün askeri ve teknolojik gücüyle Orta Doğu'da bir güvenlik çıpası olduğunu kanıtladı" diye belirtti.
İran’dan hesap soracaklarının üzerinde duran Gantz, "İran tehdidiyle karşı karşıya kaldığımızda bölgesel bir koalisyon kuracak ve İran'dan bunun bedelini, bize uygun şekilde ve zamanda alacağız. En önemlisi, düşmanlarımızın bize zarar verme arzusu karşısında birleşecek ve daha da güçleneceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *