Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6671 %0.15
39,9389 %0.26
Ara
Sivas Memleket Yerel Sivas'ta Bilinçli Medya Kullanımı İçin AEP Eğitimi Verildi!

Sivas'ta Bilinçli Medya Kullanımı İçin AEP Eğitimi Verildi!

Mimar Sinan Mahallesi Hamımlar Kültür Merkezi kursiyerleri, medya okuryazarlığı konusunda bilinçleniyor! Çalışma arkadaşlarımızın düzenlediği AEP eğitimleri hız kesmeden devam ediyor.

Mimar Sinan Mahallesi Hamımlar Kültür Merkezi’nde kursiyerler, bilinçli medya kullanımı konusunda önemli bir eğitime katıldı. Çalışma arkadaşlarımız tarafından düzenlenen Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında verilen bu eğitimde, medya okuryazarlığının önemi, doğru bilgiye ulaşma yöntemleri ve dijital dünyadaki tehlikeler ele alındı.

Katılımcılar, sosyal medyada bilgi kirliliğinden korunma, güvenli internet kullanımı ve medya araçlarını bilinçli bir şekilde kullanma gibi konularda bilgilendirildi. Eğitim sonunda kursiyerler, edindikleri bilgilerin günlük yaşamlarında büyük fark yaratacağını belirtti.

Bilinçli bireyler yetiştirme hedefiyle sürdürülen AEP eğitimleri, farklı mahallelerde devam edecek. Eğitimlere katılmak isteyenler, yerel kültür merkezlerinden detaylı bilgi alabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *