Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6567 %0.03
40,1197 %0.14
Ara
Sivas Memleket Yerel Afyonkarahisar’da Kar Yağışı Nedeniyle Mahsur Kalan 15 Kişi Kurtarıldı

Afyonkarahisar’da Kar Yağışı Nedeniyle Mahsur Kalan 15 Kişi Kurtarıldı

Afyonkarahisar’ın kırsal alanlarında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı bölgede, minibüs içinde mahsur kalan 15 kişi, İl Özel İdaresi ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Afyonkarahisar’ın kırsal alanlarında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı bölgede, minibüs içinde mahsur kalan 15 kişi, İl Özel İdaresi ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde, karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çay ilçesine bağlı Karamık köyüne ulaşmaya çalışan ekipler, yol açma çalışmalarının ardından minibüs içerisinde mahsur kalan 15 kişiye ulaşarak, dondurucu soğukta uzun süre mahsur kalan vatandaşları güvenli bir şekilde kurtardı.

Yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği bölgede, kurtarılan vatandaşlar sağlık durumu kontrol edilerek güvenli bir şekilde bölgeden tahliye edildi. Ekipler, benzer olumsuzlukların yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *