Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Livakovic, geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-1 kazandıkları Sivasspor maçına değinerek, "Sivasspor karşılaşması zor bir maçtı, ancak planımız netti. Sezon sonuna kadar son ana kadar mücadele edeceğiz. Sakatlıktan güçlü bir şekilde dönebilmek için çok çalıştım ve şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum" dedi.
Ligdeki şampiyonluk yarışının sonlarına yaklaşılırken, Livakovic, "7 final maçı kaldı. Her antrenmanda sıkı çalışıyoruz ve adım adım ilerliyoruz. Ne olacağını zaman gösterecek, ancak umarım sonumuz Fenerbahçe için güzel olur" ifadelerini kullandı.
Sarı-lacivertli taraftarlarına da mesaj gönderen 30 yaşındaki kaleci, "Son maçımızda deplasmandaydık, taraftarlarımızı özledik. Onların desteğiyle özel başarılara imza atabiliriz. Bizimle birlikte olsunlar" şeklinde konuştu.