Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6671 %0.15
39,9389 %0.26
Ara
Sivas Memleket SPOR Beşiktaş Kulübü'nden Sert Açıklama: "Arda Kardeşler Derhal Düdüğünü Asacaktır!"

Beşiktaş Kulübü'nden Sert Açıklama: "Arda Kardeşler Derhal Düdüğünü Asacaktır!"

Beşiktaş Kulübü, dün akşam Galatasaray ile oynanan derbi maçında yaşanan olaylarla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü, dün akşam Galatasaray ile oynanan derbi maçında yaşanan olaylarla ilgili sert bir açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, maçın hakemi Arda Kardeşler hakkında, "Derhal düdüğünü asacaktır" ifadelerini kullanarak eleştirilerini dile getirdi.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetiminin seçimlerden önce futbolda adalet sağlayacaklarını ve hataları affetmeyeceklerini beyan ettikleri vurgulandı. Ancak, açıklamada dün gece yaşananların Türk futbolunda bir değişiklik olmadığını gösterdiği belirtildi. "Örgütlü kötülük çetesi faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmekte" denildi.

Açıklamada, oyuncuların emeklerinin değerli ve kutsal olduğu, bu emeğin çalınmasına asla müsaade edilmeyeceği vurgulandı. Beşiktaş, "Son operasyonun kahramanı Arda Kardeşler derhal düdüğünü asacaktır!" ifadesiyle tepkisini net bir şekilde ortaya koydu.

Kulüp, "Aklı ve vicdanı olan herkes gibi bizler de Türkiye’de bir kulübü kollamak için kurulan tüm düzenin farkındayız" diyerek mevcut sistemin adaletsizliklerine dikkat çekti. Açıklamada, "Biz Beşiktaş olarak başkaları gibi ayrıcalık değil, her zaman ve herkes için adalet istiyoruz" denildi.

Beşiktaş, yaşananların Türk futbolu için bir milat olduğunu, taraftarlarının hayal kırıklığına uğratılmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti. "Şerefimizle oynar, hakkımızla kazanırız!" diyerek son sözlerini de vurguladı. Kulüp, adalet talep ederken, tüm futbol camiasını ve TFF’yi de duyarlı olmaya davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *