Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0671 %0.05
41,2679 %0.14
Ara
Sivas Memleket SİYASET AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı'na Batuhan Çelikten Seçildi

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı'na Batuhan Çelikten Seçildi

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları'nın 7. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları'nın 7. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongrede, 6 yıldır Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Fatih Sakarya, bayrağı Batuhan Çelikten’e devretti.

Kongreye TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, milletvekilleri Rukiye Genç Toy ve Hakan Aksu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Hatip, önceki dönem Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve çok sayıda partili katıldı.

Tek listeyle seçilen Batuhan Çelikten, görevi devralırken birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çelikten, yaptığı konuşmada, "Ayırmadan, ayrışmadan tüm gençlerle bu kutlu yola çıktık. Allah’ın izniyle, alnımız ak, başımız dik bir şekilde elimizden geleni yapacağız. Kıymetli Cumhurbaşkanımıza da söz vermek istiyorum; AK Gençler olarak Sivas bize emanet. Kapımıza gelip gözü yaşlı ayrılan kimse olmayacak. Her sokakta AK Gençleri göreceksiniz" dedi.

Yeni dönemde AK Parti Gençlik Kolları olarak Sivas’ta daha fazla gençle buluşmayı hedefleyen Batuhan Çelikten, sözlerine “Birlikte daha güçlü bir Sivas için çalışacağız” diyerek son verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *