Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
Ara
Sivas Memleket Sivas Sivas'ta Korkutan Görüntüler! Motosiklette 3 Kişi Görüldü

Sivas'ta Korkutan Görüntüler! Motosiklette 3 Kişi Görüldü

Sivas'ta Buhara Caddesi üzerinde motosikletle seyahat eden 3 kişinin durumu, sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının tepkisini çekti.

Sivas'ta Buhara Caddesi üzerinde motosikletle seyahat eden 3 kişinin durumu, sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının tepkisini çekti. Motosiklet üzerinde kask kullanmadan ve herhangi bir güvenlik önlemi almadan yolculuk yapan gençlerin, trafikte tehlikeli anlara sebep olduğu gözlemlendi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte, birçok vatandaş bu tür tehlikeli davranışların önüne geçilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Motosikletin aşırı hızla seyretmesi ve sürücünün dengesini kaybetme riski, kazaya davetiye çıkarırken, bu durum çevredeki diğer sürücüler için de tehlike oluşturdu.

Buhara Caddesi, Sivas’ın yoğun trafikli bölgelerinden biri olarak bilinirken ve bu tür dikkatsizce yapılan hareketler, hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini tehdit ediyor. Yerel halk, yetkililerin bu konuda daha fazla önlem almasını ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli denetimleri artırmasını talep etti.

Trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çeken vatandaşlar, "Güvenli sürüş, herkesin hakkıdır. Bu tür tehlikeli davranışlar, sadece o anki sürücüyü değil, tüm trafikteki insanları etkiler, " diyerek, yaşanan bu durumun bir an önce sona ermesi gerektiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *