Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İftar vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0147 %0.09
41,7545 %0.16
Ara
Sivas Memleket Sivas Sivas’a Dev Yatırım: DSİ’den 3,2 Milyar TL’lik Proje Desteği!

Sivas’a Dev Yatırım: DSİ’den 3,2 Milyar TL’lik Proje Desteği!

DSİ’nin 2025 yılı yatırım programına Sivas’tan yeni dahil edilen projelerin toplam bedeli 3 milyar 194 milyon TL’yi buldu.

Haberleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2025 yılı yatırım programına Sivas’tan yeni projeler dahil etti. Şehrin geleceğine yön verecek bu projelerin toplam maliyeti tam 3 milyar 194 milyon TL oldu. Dev yatırım kapsamında Sivas’ın hem merkezinde hem de ilçelerinde büyük bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Tarımsal üretimin artmasını hedefleyen sulama projeleri, içme suyu teminini sağlayacak altyapı çalışmaları ve taşkın riskine karşı alınacak önlemler, ilin ekonomik ve sosyal yapısına önemli katkılar sunacak.

Özellikle kırsalda yaşayan çiftçilere büyük destek sağlayacak bu projeler, hem istihdamı artıracak hem de verimliliği yükseltecek.  DSİ yetkilileri ise çalışmaların hızlıca başlatılacağını ve planlanan takvim doğrultusunda etap etap tamamlanacağını bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *