Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6712 %0.15
39,9608 %0.3
Ara
Sivas Memleket Sivas Sivas Ticaret Borsası Başkanı Karakaya:''Burada Bir Ülkenin Kurtuluşunu Hazırlayan Kararlar Verildi''

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Karakaya:''Burada Bir Ülkenin Kurtuluşunu Hazırlayan Kararlar Verildi''

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya, 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümünü kutlayan anlamlı bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin Sivas’ta atıldığını ve bu kongrenin ulusun özgürlük mücadelesinin en önemli aşamalarından biri olduğunu vurguladı. Başkan Karakaya, Sivas Kongresi’nin, bağımsızlık ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasında kritik bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca, kongrenin öne çıkan kararlarının, manda ve himaye kabul edilmemesi, milli sınırların bir bütün olarak korunması ve milli iradenin hâkim kılınması olduğunu ifade etti.

Başkan Karakaya, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Burada bir milletin kurtuluşunu hazırlayan kararlar verildi” sözlerine atıfta bulunarak, bu kararların önemini vurguladı. Mesajında, Sivas Kongresi’nin coşku ve kararlılığının devam edeceğine olan inancını dile getirerek, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna hayatını kaybeden yurttaşlara minnet ve saygılarını sundu. Başkan Karakaya, bu önemli günü kutlayarak, ulusun özgürlük ve demokrasi mücadelesinin gurur vesikası olan Sivas Kongresi’nin 105. yıl dönümünü onurlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *