Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6742 %0.16
39,9880 %0.32
Ara
Sivas Memleket Sivas Sivas-İzmir Uçuşları Avrupa’ya Bağlantı Sağlayacak

Sivas-İzmir Uçuşları Avrupa’ya Bağlantı Sağlayacak

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, İzmir uçuşları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, İzmir uçuşları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İzmir’in Sivas için sadece bir iç hat uçuşu noktası olmadığını belirten Başkan Özdemir, bu uçuşların Avrupa’ya yapılan aktarmalar için de ekonomik bir bağlantı noktası oluşturduğunu vurguladı.
Sivas-İzmir uçak seferlerinin başlatılması için uzun süredir yoğun çaba sarf eden Başkan Zeki Özdemir, İzmir’i sadece İstanbul üzerinden Avrupa’ya ulaşan bir geçiş noktası olarak görmek yerine, İzmir’in de bir aktarma merkezi olarak değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Özdemir, İzmir uçuşlarıyla ilgili olarak, "İzmir uçuşlarını bu şekilde kullanırsak, uçağın düzenli bir şekilde sefer yapacağından hiçbir şüphem yok." şeklinde konuştu.
Başkan Özdemir, SunExpress ve Pegasus Hava Yolları'nın İzmir'den Avrupa'nın 70 farklı destinasyonuna uçuş imkânı sunduğunu hatırlatarak, Sivaslıların İzmir aktarmalı uçuşları tercih ederek Avrupa’ya seyahat edebileceğini belirtti. Avrupa uçuşlarının daha uygun fiyatlarla sağlanabileceğini belirten Özdemir, İzmir uçuşlarının sürekliliği için de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Sivaslılara çağrıda bulunan Başkan Zeki Özdemir, İzmir’deki Sivaslı dernekleriyle iş birliği yaparak, “İzmir’de yaşayan hemşehrilerimizi, Sivas ile bağlarını güçlendirmek ve memleket hasretlerini gidermeleri için Sivas’a davet ediyoruz. Bu talepleri gündemde tutarak, İzmir uçuşlarının daha sıklaşmasını ve uçuşların kalıcı hale gelmesini sağlayabiliriz.” dedi.
Başkan Özdemir, İzmir uçak seferlerinin sürekliliği ve kente katkı sağlamak adına Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nın çevre illere de hizmet verdiğini belirterek, "Hep birlikte hareket ederek uçağımıza ve havalimanımıza sahip çıkmalıyız." şeklinde konuştu.
Sivas-İzmir uçuşlarının Sivas’ın ekonomisine ve ulaşım olanaklarına büyük katkı sağlaması bekleniyor. Uçuşların düzenli hale gelmesiyle, hem Sivaslılar için hem de bölge ekonomisi için önemli bir adım atılmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *