Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,0671 %0.05
41,2679 %0.14
Ara
Sivas Memleket KÜLTÜR & SANAT Köy Çocukları 23 Nisan'ı Sinema ve Millet Bahçesi'nde Kutladı

Köy Çocukları 23 Nisan'ı Sinema ve Millet Bahçesi'nde Kutladı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı köylerde yaşayan çocuklar için muhteşem bir hale getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'in talimatıyla sinema ve park keyfi yaşayan çocuklar, bayramı coşkuyla kutladı.

Köylerde yaşayan ve ilk defa sinemaya giden çocuklar, sinema salonunda mısır ikramıyla keyifli bir film izleme imkanı buldu. Filmin ardından çocuklar Millet Bahçesi'ne götürüldü. Burada oyunlar oynayarak, eğlenen çocuklar, 23 Nisan'ı doyasıya kutladı.

Sinema Çocuk 67 (3)

Heyecan ve Mutluluk Paylaşıldı

Heyecan ve mutluluklarını paylaşan çocuklar, bu özel gün için kendilerine muhteşem bir deneyim yaşatan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e teşekkür etti. Etkinliğe katılan çocuklar, sinema ve Millet Bahçesi'nde yaşadıkları keyifli anlar aileleriyle de paylaşarak 23 Nisan'da doyasıya eğlendiler.

Sinema Çocuk 67 (2)

Kökrek: "23 Nisan Sadece Bir Bayram Değildir"

Kökrek yaptığı açıklamada, 23 Nisan'ın sadece bir bayram olmadığını, aynı zamanda milli ülkelerin ve çocukların armağan edilmiş bir bayram olduğunu vurguladı. Köylerde yaşayan çocuklar da bu coşkuyu yaşaması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kökrek, "Bu olayla tüm katılanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, onlara sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum" dedi.

(İHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *