Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9697 %-0.05
41,0717 %-0.25
Ara
reklam
Sivas Memleket Sivas Sivas'ta Arefe Günü Bayram Alışverişi Hız Kesmiyor! Çarşı-Pazar Hareketli!

Sivas'ta Arefe Günü Bayram Alışverişi Hız Kesmiyor! Çarşı-Pazar Hareketli!

Sivas'ta Ramazan Bayramı alışverişi, arefe günü kalabalığıyla zirveye ulaştı. Çocuklar için bayramlık kıyafetler ve şekerlemelere yoğun ilgi var.

Ramazan Bayramı’na bir gün kala, Sivas’ta bayram alışverişi tüm hızıyla devam ediyor. Arefe gününde, bayram hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Sivaslılar, şehrin en işlek caddelerinden biri olan İstasyon ve Atatürk Caddesi'ne akın etti. Şekerlemecilerden giyim mağazalarına, ayakkabıcılardan zücaciyelere kadar birçok işletmenin bulunduğu bu caddede bayram yoğunluğu had safhaya ulaştı.

Çocuklar İçin Bayramlıklar ve Şekerlemeler İlgi Görüyor

Bayram alışverişinin en çok ilgi gören ürünleri arasında, çocuklar için özel olarak hazırlanmış bayramlık kıyafetler, şeker ve çikolatalar yer alıyor. Evdeki bayram hazırlıkları için ise dekoratif ürünler ve misafirlik ikramlıkları öne çıkıyor. Özellikle bayramda misafir ağırlamak isteyen vatandaşlar, geleneksel ikramlıklar ve ev dekorasyonları için alışveriş yaparken, şekerlemecilerde de uzun kuyruklar oluşuyor.

Sivaslılar Son Günü Fırsata Çeviriyor

Bayram eksiklerini son gün tamamlamaya çalışan Sivaslılar, çarşıyı adeta şenlendirdi. Yoğun alışveriş tempoları ve hareketli cadde görüntüleri, bayramın neşesini şimdiden hissettirmeye başladı. Esnaf ise bu yoğunluktan memnun, ancak günün son saatlerinde daha da yoğun bir kalabalık bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *