Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Az bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1588 %0.3
43,6101 %1.61
Ara

BÖYLE AYRILIK OLMAZ!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Geçtiğimiz hafta içerisinde Teknik direktör Samet Aybaba bir açıklama yaparak “kendi sahamızdaki son maçımıza çıkacağız, bu takım alkışı hak ediyor, herkesi tribüne davet ediyorum” şeklinde açıklamalar yaptı.

Hoca bu açıklamayı yaptı, birde maçın Pazar günü saat 19.00’da olduğunu düşününce kendi kendime “Acaba Fb, gs ve bjk maçlarındaki gibi 15 bini bulurmuyuz” dedim.

Ama nerde?

Ya inanılır gibi değil! Robinho’nun imza törenine stada 5 bine yakın insan geliyor, ama sezonun son maçına 6 bin küsür!

Üstelik, sezonu sıkıntısız, sorunsuz bitiren bir Sivasspor var.

Biliyorum, bu yazıyı okuyanların bir çoğu bana “ Osmanlı’nın maçına şu kadar az , Akhisar, maçlarına yada Gençlerbirliği maçlarına bu kadar az seyirci geliyor, yada “Bu takım son dakikada gol yiyor, hoca şöyle, yönetim böyle, stada giderken şu sorunlarla karşılaşıyorum” gibi, pekte geçerli olmayan mazeret söyleyecek.

Geçerli olmayan diyorum çünkü elimizde böyle olduğuna dair belgeler var! Mesela, ligin ilk yarısında oynanan Beşiktaş maçında, dondurucu soğuk ve cumartesi olmasına karşın 15 bin civarında, seyirci vardı. Ligin ikinci yarısında, yine soğukta oynanan Galatasaray maçında 17 bini aşkın seyirci 4 eylül stadına geldi, fakat Sivas’daki sezonun son maçı Alanyaspor olunca maça gelen taraftar sayısı 6 bin civarında kaldı! Bu maç seçme değilde ney? Bu vefasızlık değilde nedir?

Hemen şununda altını çizeyim. Bu maçlara ve Alanya maçlarına gelenlere sözüm yok! Onlar baş tacı. Benim kastım, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçları olduğu zaman stada koşa koşa gelen sözüm ona Sivaslı’lara..

Alanya maçına gelince. Zaten tribünlere bakıldığında maçın nasıl geçeceği belliydi! Sivasspor’da “ unu elemiş eleğinide asmış” bir görüntü vardı.Samet hoca, aşağı yukarı bir önceki haftada oynanan Başakşehir maçının ikinci yarısındaki kadroyu sahaya sürmüştü.

Kone yine bekleneni veremeyenlerin başında gelirken, Bifouma enteresan işler yapmaya devam etti. Daha öncede birkaç kez yaptığı gibi top ayağındayken rakibe faul yapıp kart görmeyi başardığı  gibi kendine verilen topların çoğunu ezdi! Sivasspor’un yediği ikinci golün öncesinde yine Bifouma’nın gereksiz ve bilinçsiz hareketi sonrasında kaptırılan top vardı. Rakip kalede tehlikeli bir atak yaparken, topu anlaşılmaz biçimde rakibe attı ve dönen top kalemizde gol oldu.

Her şeye rağmen, formlarından bir hayli uzak olan Kone ve Bifouma başta olmak üzere bütün futbolculara teşekkür ediyorum, bizlere stressiz, sıkıntısız bir sezon yaşattıkları için..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *