Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1220 %0.17
43,6833 %-0.03
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Sivaslı Vatandaş İftar Vaktini Balık Tutarak Geçirdi

Sivaslı Vatandaş İftar Vaktini Balık Tutarak Geçirdi

Sivas'ın Eğri Köprü mevkiinde, denizi olmayan şehirde yaşayan bir vatandaş, iftar vaktini beklerken oltasını alıp ırmakta balık tutmaya başladı.

Sivas'ın eğri köprü mevkiinde, Ramazan ayında ilginç bir olay yaşandı. Denizi olmayan bir şehirde yaşayan bir vatandaş, iftar saatini beklerken oltasını alıp eğri köprüye gelerek balık tutmaya başladı. Ramazan ayında iftar vaktini balık tutarak geçiren vatandaş, mahalle sakinlerinin ilgisini çekti.

İftar Saatini Balık Tutarak Bekledi

Sivas'ta bir vatandaş, iftar saatini balık tutarak geçirmeyi tercih etti. Eğri köprüde oltasını suya atıp balık tutmaya çalışan vatandaş, zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden sahuru bekledi. Denizi olmayan bir şehirde, gölette balık tutma deneyimi, mahalle sakinlerinin ilgisini çekti. Oltasını nehrin sularına atan vatandaş, etraftan gelen bakışlara aldırmadan keyifli bir şekilde balık tutmaya devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *