Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6652 %0.15
39,9336 %0.24
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Sivas CHP Teşkilatı’ndan Birlik Mesajı

Sivas CHP Teşkilatı’ndan Birlik Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Sivas İl Teşkilatı 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen 38. Olağan Genel Kurultayı’nın ardından Sivas’tan birlik mesajı verdi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde hareketlilik başladı. Seçimler için hamlelerini yapması beklenen siyasi partilerin çalışmaları son sürat ilerlerken Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kulislerde konuşulan Sivas Teşkilatı fikir ayrılığına düştü yorumlarına son noktayı koydu.

Ankara Stadyumu’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurultayı’nda Özgür Özel’e destek veren ve sürekli değişim çağrısı yaparak Özel ile birçok ile giden Ulaş Karasu’ya karşın Sivas İl Teşkilatı’nın eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediği biliniyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Sivas’ı mecliste temsil eden tek Milletvekili olan Ulaş Karasu, Sivas İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Abdulvahap Gazi Doğan ile istişarede bulundu.

Milletvekili Ulaş Karasu’ya, önceki dönem İl Başkanları Yılmaz Coşkun ve Haydar Öztürk ile geçtiğimiz günlerde istifasını açıklayan Kadın Kolları İl Başkanı Sabiha Yılmaz’da eşlik etti.

Karasu’nun İl Teşkilatı’na gerçekleştirdiği ziyaret, bir süredir Sivas gündeminde yerini koruyan, teşkilatta fikir ayrılığı yaşanıyor söylemlerine son noktayı koydu.

c686573f-9b03-4661-a9c2-47a53395984f

Kurultay’da 812 oy alarak Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesiyle birlikte Özel’in yol haritası da belli olmaya başladı.

Kurultay’ın hemen ardından 55 İl Başkanı ile görüşen Genel Başkan Özgür Özel’in yerel yönetimlerin kadrosunda büyük bir değişime gitmeyeceği konuşuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *