Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,4193 %0.17
43,7730 %-0.07
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Deprem Anında Balkonuna Atlayan Adam Yaralandı

Deprem Anında Balkonuna Atlayan Adam Yaralandı

İstanbul’da gerçekleşen 6.2 büyüklüğündeki deprem anında panikleyen bir kişi, Bahçelievler’deki evinin balkonundan atladı.

Haberleri

İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Bahçelievler ilçesinde büyük paniğe yol açtı. Deprem sırasında korkuya kapılan 40 yaşındaki Gökhan Patur, 1. kattaki evinin balkonundan atladı.

Olay çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri, olay yerine hızlı bir şekilde sevk edildi ve Patur’a ilk müdahale yapıldı. Beton zemine düşen Patur’un omurgasında çatlak tespit edildi. Yapılan tedavi sonrası çelik korse takıldığı belirtilen Patur’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Gökhan Patur’un büyük bir telaşla balkonun camından atlama anı saniye saniye kaydedildi.

Mahalle esnafı İmam Yakut, Patur’un tedavisinin ardından ailesi tarafından memleketi Kayseri’ye götürüldüğünü söyledi ve şunları ekledi: “Deprem anında camdan atladı. Ailesi gelip onu Kayseri’ye götürdü. Burada birinci katta yalnız yaşıyordu. Ben de ziyarete gidecektim, ama memlekete gittiği için gidemedim.” Patur’un tedavisinin ardından sağlığına kavuşması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *