Sivas İstasyon Caddesi’nde motosikletle seyir halinde olan bir sürücü görenlere pes dedirtti. Kaskı sırtına bağlayan sürücü trafikte adeta ölüme davetiye çıkardı.
Sürücülerin ve yolcuların güvenliğini sağlamak amacıyla getirilen trafikte kask takma zorunluluğuna birçok motosiklet sürücüsü aldırış etmiyor. Kask takmadığı için cezai işlem uygulanan motosiklet sürücüleri can güvenliklerini sağlayacak kaskı takmak yerine birçok alternatif geliştiriyor.
Sivas’ta kimi sürücü kask takmak yerine cezai işlem uygulanmaması için plakasını kapatıyor kimi ise cezaya aldırış etmeden kasksız geziyor.
Kasksız gezen sürücülerin yanı sıra kaskı kafasına takmak yerine sırtına bağlayan motosiklet sürücüsü dikkatlerden kaçmadı. Trafikte hem kendi canını hemde diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü diğer sürücülerden tepki gördü. Kazaya davetiye çıkaran motosiklet sürücüsü görenlere pes dedirtti.SENA POLAT

Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *