Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1349 %0.13
43,6017 %1.32
Ara
Sivas Memleket Genel Kayseri'de Uyuşturucu ile Mücadelede Topyekun Çalışmalar Devam Ediyor

Kayseri'de Uyuşturucu ile Mücadelede Topyekun Çalışmalar Devam Ediyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehirde uyuşturucu ile mücadelede önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, "Hiçbir gencimizi uyuşturucu satıcılarına kurban vermeyeceğiz" dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehirde uyuşturucu ile mücadelede önemli başarılar elde ettiklerini belirterek, "Hiçbir gencimizi uyuşturucu satıcılarına kurban vermeyeceğiz" dedi. Vali Çiçek, kentteki uyuşturucu sorununa karşı yürütülen mücadele hakkında bilgi verdi.

Uyuşturucu ile savaşın topyekun devam ettiğini ifade eden Çiçek, emniyet ve jandarma ekiplerinin gece gündüz çalıştığını ve şehrin dört bir yanındaki güvenlik kamerası sayısının dört kat artırıldığını belirtti. Metruk binaların yıkımına başladıklarını ve şu ana kadar yüzde 80'inin yıkıldığını vurguladı.

Vali Çiçek, ayrıca Türkiye’nin en büyük Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezi'nin Kasım ayında açılacağını, burada rehabilitasyon programları ile gençlerin kurtarılacağını duyurdu. İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, uyuşturucu ile mücadelede 1, 783 operasyon gerçekleştirdiklerini ve 291 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Kayseri İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılıklarını vurgularken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ERVA Spor Okulları ile gençlerin spor yoluyla uyuşturucudan uzak tutulduğunu belirtti. Eğitim ve din görevlileri de, gençlerin eğitimine destek vererek uyuşturucu ile mücadelede katkıda bulunduklarını ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *