Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9244 %-0.09
41,1046 %-0.12
Ara
Sivas Memleket Çevre Şehirde Deniz Keyfi: Suni Gölete Yoğun İlgi! Denizsiz Şehirde Yapay Cennet!

Şehirde Deniz Keyfi: Suni Gölete Yoğun İlgi! Denizsiz Şehirde Yapay Cennet!

Çankırı’da içerisine deniz feneri ve tekne yerleştirilerek inşa edilen suni gölet, denizi aratmıyor. Göleti ziyaret eden vatandaşlar, manzara karşısında unutulmaz bir gün geçiriyor.

Çankırı il merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde bulunan suni gölet , vatandaşlara denizi aratmıyor. Gemi, deniz feneri ve kayalıklarıyla adeta denize benzetilen suni gölet vatandaşlardan yoğun ilgili görüyor. Deniz görünümü verilen suni gölet, yaz aylarında denize gidemeyen ailelerin uğrak noktası olurken, kış mevsiminde ise ailelerin ilgi odağı haline geldi. Parkı ziyaret eden vatandaşlar, gölet kıyısında oturup hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Sürekli olarak göleti ziyaret ettiğini söyleyen Eymen Ersoy, “Çankırı’da deniz olmadığı için buraya deniz görünümü vermişler. Arkadaşlarım ve abilerimle buraya gelip oyunlar oynuyorum. Eğlenceli bir yer, çok beğeniyorum” dedi.

Parkta çok güzel bir gün geçirme fırsatı bulduklarını kaydeden Saadetnur Deniz ise, “Hatay’dan ailemle Çankırı’ya geldim. Gezi rotası olarak araştırdığımız da burayı bulduk. Ailecek gezmek için güzel bir yer. İlimizde deniz olmamasına rağmen deniz görüntüsü verilerek yapay bir gölet oluşturulup gemi koyulmuş. Güzel fikir, gençler ve ailelerin toplanıp eğlenebileceği bir yer” diye konuştu.

Murat Deniz ise, “Çok güzel, sakin bir yer. Gemiyi gördük, çok güzel düşünülüp yapılmış” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *