Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
Ara
Sivas Memleket Asayiş Kahramanmaraş’ta Korkutan Depo Yangını

Kahramanmaraş’ta Korkutan Depo Yangını

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir depoda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki araç ve ürünlere sıçradı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir depoda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki araç ve ürünlere sıçradı. Yangında büyük maddi hasar meydana gelirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı.

Yangın, Gümüşdöven Mahallesi’nde bulunan bir depoda, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine, çevredeki vatandaşlar yangına müdahale etmeye başladı. O sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına yoğun bir şekilde müdahale ederek kontrol altına almayı başardı.

Bir Pikap, Traktör, Otomobil ve Tarım Ürünleri Yandı

Yangının etkisiyle, depoda bulunan bir pikap, bir traktör, bir otomobil ve yaklaşık 70 ton buğday ile tarım aletleri tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, 1 tona yakın motorin de yangının arasında kayboldu. Çevredeki diğer araçlar ve yapılar yangından zarar görmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *