Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6693 %0.15
39,9564 %0.3
Ara
Sivas Memleket Asayiş Antalya'da Düğünden Dönenlerin Bulunduğu Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 22 Yaralı

Antalya'da Düğünden Dönenlerin Bulunduğu Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 22 Yaralı

Antalya'nın Kepez ilçesinde düğünden dönenlerin bulunduğu minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada, ortalık savaş alanına döndü.

Antalya'nın Kepez ilçesinde düğünden dönenlerin bulunduğu minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada, ortalık savaş alanına döndü. Kaza sonucunda 22 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece 00.15 sıralarında Habipler Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi ile Adnan Kahveci Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. Düğünden döndükleri öğrenilen Ahmet E. (48) yönetimindeki 09 HJ 286 plakalı minibüs, Gökhan G. tarafından kullanılan 07 BON 549 plakalı Audi marka araçla kavşak sisteminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ters dönerken, araçtaki yolcular camlardan yola savruldu.

Olay Yeri Savaş Alanına Döndü

Kazayı gören mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunarak olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilmesini sağladı. Mahalleli, yola savrulan yaralılara yardım etmek için kaza yerine koştu. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazaya şahit olan mahalle sakini Süleyman Birlik, “Evde otururken arabaların çarpışmasını ve insanların fırladığını gördüm. Özellikle çocuklar çok fazlaydı. Kime yardım edeceğimizi şaşırdık. Bütün yaralılar kan revan içerisindeydi. İki kişi durumu ağırdı, ama şükür ki ölü yok” dedi.

Sürekli Kazaların Meydana Geldiği Kavşak

Kavşak sisteminde sürekli kazaların yaşandığını vurgulayan Birlik, “Burada daha önce iki genç hayatını kaybetti. Yine de hiçbir tedbir alınmadı. Defalarca şikayet ettik, imza topladık. Eğer tedbirler alınsaydı bu kaza da olmazdı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *