Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6693 %0.15
39,9564 %0.3
Ara
Sivas Memleket Asayiş Aksaray’da Kaçak Tütün Operasyonu: 2 Milyon 285 Bin Lira Değerinde Tütün Ele Geçirildi

Aksaray’da Kaçak Tütün Operasyonu: 2 Milyon 285 Bin Lira Değerinde Tütün Ele Geçirildi

Aksaray’da gerçekleştirilen bir kaçakçılık operasyonunda, şüphe üzerine durdurulan bir tırın dorsesinde 2 milyon 285 bin lira değerinde 2 bin 688 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

Aksaray’da gerçekleştirilen bir kaçakçılık operasyonunda, şüphe üzerine durdurulan bir tırın dorsesinde 2 milyon 285 bin lira değerinde 2 bin 688 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

Olay, Aksaray - Adana Karayolu Taşpınar mevkiinde, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin rutin yol kontrolü sırasında meydana geldi. Şüphe üzerine bir tır durduruldu ve ehliyet ile ruhsat kontrolünden geçirildi. Ancak, tır sürücüsünün tedirgin halleri jandarma ekiplerinin dikkatini çekti.

Jandarma KOM ekipleri, sürücünün davranışları üzerine tırın dorsesinde arama yapma kararı aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen aramada, tırın dorsesinde muhtelif eşyaların altında çuvallarla ve kolilere gizlenmiş toplam 2 bin 688 kilo kaçak tütün ele geçirildi. Kaçak tütünün piyasa değerinin 2 milyon 285 bin lira olduğu belirtildi.

Olayın ardından tır sürücüsü gözaltına alındı. Kaçak tütün ve tır, jandarma ekipleri tarafından el konularak ilgili işlemler için muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma ve tahkikat başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *