Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9809 %0.04
41,2962 %0.17
Ara
Sivas Memleket Ankara Ankara’nın en serin adresi: Atatürk Botanik Bahçesi

Ankara’nın en serin adresi: Atatürk Botanik Bahçesi

ANKARA’DA KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI TURGUT ALTINOK, TÜRKİYE’NİN VE ANKARA’NIN EN UZUN YÜRÜYÜŞ YOLLARINDAN BİRİNE SAHİP ATATÜRK BOTANİK BAHÇESİ’NİN VATANDAŞLAR İÇİN YAZ AKŞAMLARININ VAZGEÇİLMEZ DURAKLARINDAN BİRİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye’nin ve Ankara’nın en uzun yürüyüş yollarından birine sahip Atatürk Botanik Bahçesi’nin vatandaşlar için yaz akşamlarının vazgeçilmez duraklarından biri olduğunu söyledi.

Dinlenmek ve spor yapmak isteyenlerin buraya akın ettiğini dile getiren Altınok, botanik bahçesinin vatandaşlar için sabah sporu yapmaya birebir olduğunu belirterek, “Botanik bahçesi, akşam geç saatlere kadar keyifli vakit geçirmelerine imkan tanıyan mekânlar arasında yer alıyor. Parkımız, uzun koşu parkuru ile spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın vazgeçilmez mekânı konumundadır. Yüzlerce çeşit bitkiye ve şelalelere sahip bahçemiz her mevsim ayrı bir güzelliğe sahip. Fotoğraf çektirmek isteyenler için yemyeşil bir vaha görünümünde olan Atatürk Botanik Bahçemize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *