Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9434 %-0.15
41,1823 %-0.13
Ara
reklam
Sivas Memleket Ankara 100’üncü Yıl Liderler Zirvesi Ankara’da gerçekleşti

100’üncü Yıl Liderler Zirvesi Ankara’da gerçekleşti

ULUSLARARASI GENÇ LİDERLER VE GİRİŞİMCİLER (JCI) TÜRKİYE LİDERLER ZİRVESİ CUMHURİYETİN 100. YILINDA ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ. 13-15 EKİM TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİRVE, ÖNDE GELEN KONUŞMACILARA VE KATILIMCILARA EV SAHİPLİĞİ YAPTI. ETKİNLİĞİN ANA TEMASINI İSE CUMHURİYET VE CUMHURİYET'İN 100. YILI OLUŞTURDU. ÜÇ GÜNLÜK ETKİNLİK KAPSAMINDA LİDERLİK, İNOVASYON VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÜZERİNE KONUŞMALAR, PANELLER VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİ. ALANINDA UZMAN KONUŞMACILAR VE SEKTÖR LİDERLERİ, GENÇLERE İLHAM VERİCİ İÇGÖRÜLER VE UYGULANABİLİR BİLGİLER SUNDU.

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Türkiye Liderler Zirvesi Cumhuriyetin 100. yılında Ankara’da gerçekleşti. 13-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen zirve, önde gelen konuşmacılara ve katılımcılara ev sahipliği yaptı. Etkinliğin ana temasını ise Cumhuriyet ve Cumhuriyet’in 100. yılı oluşturdu. Üç günlük etkinlik kapsamında liderlik, inovasyon ve sürdürülebilirlik üzerine konuşmalar, paneller ve atölye çalışmaları gerçekleşti. Alanında uzman konuşmacılar ve sektör liderleri, gençlere ilham verici içgörüler ve uygulanabilir bilgiler sundu.

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Türkiye Derneği, her yıl gerçekleştirdiği geleneksel Liderler Zirvesi’ni bu sene Ankara’da 100. Yıl misyonunu gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet temasında gerçekleştirdi. Ana konuşmacılar arasında ise teknoloji ve inovasyon gurusu Serdar Kuzuloğlu ve SASA Polyester Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu yer aldı.

Serdar Kuzuloğlu konuşmasında; Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak, geçmişten bugüne liderlik anlayışının evrimini ve Cumhuriyetin liderlikle olan derin bağını vurguladı. Aynı zamanda, dijitalleşmenin ve teknolojinin hızla geliştiği bu dönemde, geleceğin liderlik biçimleri ve dijital liderlik gibi konulara değinerek, fütürist liderlik anlayışı hakkında ilham verici içgörüler sundu. Kuzuloğlu, liderliğin toplum ve iş dünyası üzerindeki etkilerini de ele alarak, JCI’nin liderlik temasına olan vurgusunu pekiştirdi.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu yaptığı konuşmada; ihracatın ithalatın önüne geçmesi gerektiğini, bu şekilde dış borçların daha sağlıklı bir şekilde kapatılabileceği ve bunun için de tüketim toplumundan üretim toplumuna geçilmesi gerektiğini söyledi. Erdemoğlu konuşmasını herkesin kendi uzmanlık alanında yoğunlaşması durumunda başarılı olacağını söyleyerek, "Arı tek bir iş yapar, bal yapar tam yapar" dedi.

Zirve kapsamında Kadın Liderler panelinde ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Diker, SERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Kırçuval, TEA CO. Kurucusu Nazlı Esen ve UMMANSU, ATO Meclis Üyesi Naz Öztürk kadın liderliğine dair önemli başlıkları masaya yatırdılar. Dijital Liderlik Paneli’nde Moralabs Ceo Kamer Kemerkaya, F-Ray’dan Öztürk Ergül ile yönetmen Okan Özbay dijitalleşen dünyada liderlik süreçlerini değerlendirdiler.

Girişimci Liderlik Paneli ise Arya Women Yatırım Platformu kurucusu Münteha Adalı, Futur Bright Ceo Akan Abdula, Colendi Bank Yönetim Kurulu üyesi Erkan Kilimci, Ventures ve Mentors League Ceo Ufuk Batum girişimci liderliğin iyi örneklerini aktardılar.

2023 JCI Türkiye Başkanı Fatih Katipoğlu kapanış konuşmasında, "2023 JCI Türkiye Liderler Zirvesi, liderlik, inovasyon ve girişimcilik alanlarında yeni ufuklar açan bir başarıyla sona erdi. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak düzenlediğimiz bu unutulmaz etkinlik, değerli konuşmacıların ilham verici sunumları, interaktif atölyeler ve katılımcılarımızın coşkusuyla dolu bir deneyimdi. Zirvemizin her anı, geleceği şekillendirmeye kararlı genç liderlerin bir araya gelerek paylaştığı birikimlerle doluydu" dedi.

Verilen bilgiye göre; katılımcılar aynı zamanda topluluk önünde konuşma, münazara, drama gibi bir çok etkinlikle eş zamanlı olarak liderlik becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Zirve kapsamında gerçekleşen Anıtkabir ziyareti esnasında Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda duygusal anlar yaşayan genç liderler, Ankara turu ile etkinliği tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *