Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
Ara
Sivas Haberleri, Son Dakika Sivas Haberi Yerel KÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde 6 Kategoride Ödül Aldı

KÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde 6 Kategoride Ödül Aldı

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TASFED) tarafından düzenlenen ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliğiyle gerçekleşen 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, büyük bir başarıya imza attı. KÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri, organizasyonun düzenlediği yarışmalarda 6 farklı kategoride ödül alarak dikkatleri üzerine çekti.

Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunu desteklemeyi amaçlayan etkinlik, Tuzla Marina'da 13-16 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşti. KÜN öğrencileri, uluslararası düzeyde düzenlenen yarışmalarda büyük başarı elde etti. Mustafa Can Özlü, Yılın Altın Genç Şefi Yarışması'nda altın madalya ve kategori ikinciliği elde ederken; Yasin Emre Özen, Gülşah Turhan, Ömer Yemlihalıoğlu, Emircan Şahin, Yağız Çetinkaya ve Eray Akçakaya da farklı kategorilerde altın, gümüş ve bronz madalyalar kazandı.

Bu başarılarla KÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'ne damgasını vurarak genç şeflerin uluslararası alanda tanınmasına katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *