TOKAT'ın Turhal İlçesi'nde 2 hafta önce ahıra gitmek için evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 33 yaşındaki Murat Beklioğlu'nun, ticaret yaptığı Ahmet Duran Utkun tarafından öldürülüp cesedinin uçurumdan atıldığı ortaya çıktı.
Turhal İlçesi Pazar Mahallesi'nde ailesi ile birlikte oturan besici Murat Beklioğlu, 2 hafta önce Fatih Mahallesi Dağdibi Mevkii'ndeki ahıra gitmek için evden çıktı. Eve dönmeyen, bir daha da kendisinden haber alınamayan Beklioğlu'nun yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Jandarma ve AFAD ekiplerinin arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Beklioğlu’nun Dazya Köyü'nde ticaret yaptığı Ahmet Duran Utkun, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Şüpheli Utkun sorgusunda Murat Beklioğlu’nu tabanca ile başından vurarak öldürdüğünü ve cesedini Dazya Köyü yakınlarında ormanda, uçurumdan attığını itiraf etti. Utkun'un ifadesi doğrultusunda olay yerine giden polis, Murat Beklioğlu’nun cesedini buldu. Beklioğlu’nun cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Turhal Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. 
Katil zanlısı Ahmet Duran Utkun'un emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.