MEHMET TIRPAN

Kısa bir süre önce yaşanan teknik arıza nedeni ile kentte faaliyetlerine ara veren Lunapark, gerekli bakım ve tadilat çalışmalarının yapılması ile birlikte yeniden hizmete açıldı. Çocukların ve gençlerin merakla beklediği lunaparkın açılmasıyla birlikte eğlence de başlamış oldu. Okullarında kapanmasıyla birlikte eğlence parkı da diyebileceğimiz alanda bulunan gondol, çarpışan araba, atlı karınca, dönme dolap ve diğer eğlenceli alanlarda ciddi yoğunluk olduğu gözlemlendi. Yenişehir'de faaliyet gösteren Kılınç Lunapark’ta genellikle akşam saatlerinde yoğunluk olurken ilginin artması ile birlikte gündüzleri de çocukların ve gençlerin ilgini bir hayli çekmeye başladı.

İŞLETMEDE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE EĞİTİM GÖREN ÇOCUKLAR AĞIRLANDI

Kılınç Lunapark'ın bu haftaki misafirleri ilimizde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören çocuklar oldu. İki gün boyunca lunaparkta ücretsiz eğlenme imkanı bulan çocukların mutlulukları ise adeta gözlerinden okunuyordu.  Lunapark’ta doyasıya eğlenen çocuklar, dönme dolap ve atlı karınca ve çarpışan arabaya oldukça fazla ilgi gösterdi.

Gazetemize konuşan Kılınç Lunapark İşletme Yöneticisi Durmuş Güvenç, her yıl olduğu gibi bu yılda lunaparka ilginin yoğun olduğunu belirterek, bu hafta rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören çocukları ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her zaman Sivaslıların yanında olduklarını kaydeden Güvenç, lunapark yönetimi olarak bu tür etkinlikler ile çocuklara destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.