HANİFE KANAT

Sivas’ın ortasından geçen ve yaydığı kötü koku ile bilinen Mısmılırmak, dev bir proje ile Aksupark’a dönüştürülmüş, vatandaşlara vakit geçirebilecekleri bir alan sağlanmıştı. Şimdilerde ise, en iyi dere ıslahı ödülünü elinde bulunduran Aksupark’ın bakıma ihtiyacı olduğu gözlemlendi.

Aksupark’ın etrafını çeviren köprü demirlerinin paslandığı ve bakıma alınması gerektiği gözlemlendi. Park’ın içerisindeki bankların çoğu vatandaşların kalemle ya kesici bir alet ile yazdığı yazılarla dolu. Aksupark’ın müdavimleri; “Aksupark ilimizin en güzide parklarından bir tanesi ancak biraz bakıma ihtiyacı var. Belediyemiz temizlik konusunda çok hassas aynı hassasiyeti onarım konusunda da göstereceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Aksupark’ın içerinde su olmamasını eleştiren vatandaşlar; “Yetkililerin Aksupark’a tekrar su vermesini istiyoruz. Adı üstünde Aksu ama içerisinde su yok, su sesi ve görüntüsü buranın daha canlı olmasını sağlıyor. Yetkililerden Aksupark’a biraz bakım onarım yaparak burayı tekrardan canlandırmasını istiyoruz.” dedi.