HANİFE KANAT

Kafeler Sokağı’nda kaldırımlara araç park edilmesi hususuna gazetemizde sıkça yer vermemize rağmen aynı görüntüler devam ediyor. Bu kez de Kafeler Sokağı’nda kaldırıma kamyonet park edildi.

Sivas’ta Mehmet Paşa mevkiinde bulunan Kafeler Sokağı’nda kaldırımlara ve apartmanların önüne park edilen araçlar vatandaşların isyan etmesine sebep oluyor. Vatandaşların şikayetlerini sıkça dile getirmemize rağmen kaldırımlara park yapan araçlara herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Bu kez de Kafeler Sokağı’na kamyonet park etti.

Durumdan oldukça rahatsız olduklarını dile getiren vatandaşlar; “Sürekli uyarmamıza ve gerekli yerlere şikayetlerimizi iletmemize rağmen sürücülerin araçlarını buraya park etmesine engel olamıyoruz. Yetkililerden bu konuyla alakalı bir çözüm bekliyoruz.” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLAR ZORLUK YAŞIYOR

17 Şubat Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 17 Şubat Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Kafeler sokağında oturan engelli vatandaşlar sürekli olarak apartmanlarının önüne park edilen araçlardan dolayı zorluk yaşıyor. Kapı önlerine park edilen araçlardan dolayı akülü aracını çıkarmakta zorluk yaşadığını belirten bir vatandaş; “Sürücüler araçlarını tam kapımızın önüne park ediyor ve bu da bizim çıkmamıza engel oluyor. Defalarca uyarmamıza rağmen aynı durum tekrarlanıyor. Bugünde kapının önüne bir kamyonet park edildi, tam anlamıyla mağduruz ve yetkililerden bu konuya yönelik bir çalışma bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.