Murat Polat

Süper lig ekiplerinden Sivasspor sahasında oynadığı kupa maçında  Ankaragücünü 2-1 mağlup ederek tur atladı. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur müsabakasında dün sahasında Ankaragücü ile karşılaşan kırmızı beyazlı ekip rakibini forvet oyuncusu  Leke'nin 18 ve 56.  dakikalarda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek kupada tur atlayan kulüplerden oldu. Konuk ekibin golüne 73. dakikada Şahverdi Çetin imza attı.

8 EKSİK

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında sahasında Ankaragücü ile karşılaşan Sivasspor'da sakatlıkları ve milli takımda yer almaları nedeniyle 8 isim müsabaka kadrosunda yer almadı. Kupa maçında Aaron, Hakan, Ziya, Felix, Sefa, Ukvestad sakatlıkları Dimitrios dinlendirilme amaçlı Gradel ise milli takımda olduğu için müsabaka kadrosunda yer almadı.

5 DEĞİŞİKLİK

Sivasspor kupa maçına Kayserispor ile oynanan lig maçından 5 farklı isimle çıktı.  Kırmızı beyazlı ekip Ankaragücü  mücadelesine kalede Muammer,  savunmada Ahmet, Caner, Camara, Uğur orta sahada Azubuike, Kerem, Faysal ileri üçlüde Pedro, Erdogan ve Leke dizilişiyle çıktı. Sivasspor'da Ankaragücü maçında Kayseri müsabakasında sahaya 11'de çıkan Ali, Dimitrios, Kayode, Isaac ve Yatabare 11'de yer almadı.

TARAFTARLAR GELMEDİ

Sivasspor ile Ankaragücü arasında Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasına taraftarlar ilgi göstermedi. 30, 20 ve 10 liradan satılan müsabaka biletlerine rağmen yigidolar kupa maçında tribünlerdeki yerlerini beklenen kadar almadı.

AATIF ESKİ TAKIMINA KARŞI

Aatıf, kupa maçında eski takımı Sivasspor'a karşı forma giydi. Kırmızı beyazlı forma ile 2013-2016 sezonları arasında süper ligde forma giyen Sivasspor ile süper ligde gol krallığı yaşayan Aatıf dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Sivasspor'a karşı Ankaragücü formasıyla sahaya kaptan olarak çıktı.