MURAT POLAT

Sivasspor ligde mağlup olmayı sürdürüyor. Ligin 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşan kırmızı beyazlı ekip sahadan müsabakanın ilk ve ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle 2-1 mağlup oldu.  Kalesinde ilk yarı penaltı, ikinci yarı sutla goller gören Sivasspor'da atılan gole Gradel'in kullandığı penaltı vuruşunda kaleci ve ardından savunmadan dönen topu tamamlayan Isaac imza attı.  Kırmızı beyazlı ekip yeni sezonda Konyaspor'un ardından Trabzonspor'a da mağlup oldu.

İTİRAZ SARI KART GETİRDİ

Sivasspor teknik heyeti Trabzonspor müsabakasında sarı kart gördü. Müsabakanın ilk yarısında yaşanan penaltı pozisyonunun ardından kırmızı beyazlı ekipte Rıza Çalımbay ve yardımcısı hakeme itirazdan dolayı sarı kart gördü.

CAMARA SÜRPRİZİ

Sivasspor'da, Trabzonspor ile oynanan müsabakada savunmada Camara sürprizi  yaşandı. Kırmızı beyazlı ekip Trabzonspor maçına kalede Ali Saşal Vural, savunmada Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi, orta sahada Azubuike, Faysal, Hakan Arslan, Kayode, Yatabare, Gradel 11'iyle çıktı.

9 YABANCI

Süper ligin 2.haftasında Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan müsabaka da Sivasspor'un maç kadrosunda 9 yabancı oyuncu yer aldı.  Kırmızı beyazlı ekipte Trabzon maçında 11'de Camara, Faysal, Azubuike, Kayode, Yatabare, Gradel yedek kulübesinde Isaac, Felix ve Leke James yer aldı.

KOPENHAG HAZIRLIKLARI

Sivasspor'da, Avrupa Konferans Liginde Kopenhag ile oynanacak play-off rövanş müsabakası hazırlıkları başlıyor. Kulüp tesislerinde bugün yapacağı antrenmanla rövanş hazırlıklarına başlayacak kırmızı beyazlı ekip perşembe günü oynanacak müsabaka için yarın Danimarka'ya geçecek. Kupa rövanş müsabakası Perşembe günü saat 20' de başlayacak.

SAGLIK ENGELİ

Sivasspor"da, Trabzonspor maçında Dimitrios, kovid engeline takıldı. Takımdan kovid olduğu için uzak kalan,  iyileşerek takımla idmanlara çıkmaya başlayan Dimitrios, federasyonun sağlık tedbirleri  nedeniyle Trabzonspor müsabakasında forma giyemedi.