Sivas’ta nefesler tutuldu. Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş maçından çıkacak sonuç bekleniyor. Spor Toto Süper ligin 29’uncu haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Sivasspor’da tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı. Beşiktaş karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak kırmızı-beyazlı ekipte yönetim, teknik heyet ve futbolcular 3 puana kilitlendi. Taraftarlarının desteğiyle Beşiktaş maçından galip ayrılmak istediklerini açıklayan kırmızı-beyazlı ekipte teknik sorumlu Hakan Keleş, ligin ilk yarısında mağlup ettikleri Beşiktaş’ı, evlerinde mağlup etmeyi 0çok istediklerini söyledi. Mete Kalkavan’ın düdük çalacağı Sivasspor, Beşiktaş müsabakası bugün saat 20’de 4 Eylül Stadyumu’nda başlayacak. Lig’de 29’uncu hafta öncesinde Beşiktaş 53 puanla 3’ncü, Sivasspor 35 puanla 12’inci sırada yer alıyor. Öte yandan kırmızı-beyazlı ekipte Özer Hurmacı sarı kart cezalısı olduğundan Beşiktaş maçında forma giymeyecek.

26’NCI RANDEVU

Süper ligde Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş 26’ncı randevularına çıkmaya hazırlanıyor. İki ekip arasında oynanan 25 müsabakanın 8’inden Sivasspor, 12’sinden ise Beşiktaş galip ayrıldı. Oynanan 5 mücadelenin beraberlikle bittiği karşılaşmalarda Sivasspor 27, Beşiktaş ise 35 gol attı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakayı Sivasspor, 2-1 kazandı.

15’İNCİ İÇ SAHA

Spor Toto Süper Lig’de Demir Grup Sivasspor, 15’inci iç saha müsabakasına çıkmaya hazırlanıyor.  4 Eylül Stadyumu’nda bu sezon oynadığı 14 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3’de mağlubiyet elde eden Sivasspor, bu maçlarda rakip kalelere 19 gol attı. Kalesinde ise 13 gol gördü. Sivasspor, son iç saha maçında Kayserispor’a 3-1 mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ DIŞ SAHADA BAŞARILI

Süper ligin 29’uncu haftasında Sivasspor’a konuk olacak Beşiktaş, bu sezon deplasman maçlarında başarılı bir karne ortaya koyuyor. 14 dış saha maçında 23 puan toplayan kara kartal, bu müsabakalarda 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3’de mağlubiyet elde etti. Rakip kalelere 32 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 20 gol gördü. Özellikle ligin ikinci yarısındaki deplasman karnesi iyi olan Beşiktaş, deplasman istatistiklerinde bu sezon en iyi ikinci takım konumunda.