ADNAN HASAN FİŞENK

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınmayla başlayan futbolcular, daha sonra top kapma, pas ve pres çalıştı.

Futbolcular, yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Ligin 8. Haftasında kendi sahasında Galatasaray’a mağlup olarak Milli maç arasına moralsiz giren kırmızı-beyazlı ekip, 9 hafta karşılaşmasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında istedikleri gibi maça başlayamadıklarını, kazanılan penaltıyı gole çeviremediklerini belirterek son yarım saat yorgun olmalarına rağmen çok iyi pozisyonlar yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini kaydetti.

Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip tekrar iyi olacaklarını dile getiren Çalımbay, ligde ve Avrupa kupalarında istedikleri yere geleceklerini vurguladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Yiğidoların ligin 9. hafta maçında İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük ile karşılaşacağı mücadele 21 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak.