Demir Grup Sivasspor’da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Robin Yalçın ile 1 yıllığına anlaştıklarını ifade ederek “Birkaç mevkide oynayabilecek Robin Yalçın’ı kadromuza kattık. Anlaştık imza aşamasında kaldı. Onun haricinde transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Süper Lig takımlarından Sivasspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşen imza töreni sonrası kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile teknik direktör Rıza Çalımbay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Otyakmaz, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Felix transferini gerçekleştirdik. Çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuca yaklaştığımız oyuncular var. Yerli oyuncuda kadromuzdan bir kişi açıktı. Birkaç mevkide oynayabilecek Robin Yalçın’ı kadromuza kattık. Anlaştık imza aşamasında kaldı. Onun haricinde transfer çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul ofisimizde Bülent Albayrak ve diğer hocalarımız çalışmalarını sürdürüyor. En yakın sürede takıma katılacak şekilde transferleri sürdürüyoruz” dedi. (İHA)