Murat POLAT

Sivas Tenis Kulübü Derneği tarafından organize edilen 1. Geleneksel Yaz Kupası Tenis turnuvasının ödül töreni yapıldı.  14 kadın, 16 erkek sporcunun mücadele ettiği organizasyonda dereceye giren sporculara kupa, madalya ve organizasyonda yer alan tüm sporculara sertifika takdim edildi. Sivas’ta bir lokantada yemekli bir programda bir araya gelen sporcular yapılan törenle ödüllerini aldı. Sivas Tenis Kulübü Derneği Başkanı Emine Özpaça, yapılan organizasyonda yer alan tüm sporculara teşekkür etti. 1. Geleneksel Yaz Kupası Tenis turnuvasının yapılmasında kendilerine tam destek veren herkese şükranlarını sunan Özpaça,  kulüp ve sporcular olarak örnek bir organizasyona imza attıklarını söyledi.

ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

1. Geleneksel Yaz Kupası Tenis turnuvasına Cumhuriyet Üniversitesi Tenis kortları ev sahipliği yaptı. 14 kadın, 16 erkek tenisçinin yer aldığı turnuvada sporcular ortaya koydukları mücadelelerle tenis severlerden geçer not aldı. Sivas Tenis Kulübü Derneği Başkanı Emine Özpaça, tenis kortlarının kapılarını tenis severlere açan ve kendilerine her konuda destek veren Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibine teşekkür etti.

KADINLARDA ÖZ ŞAMPİYON

1. Geleneksel Yaz Kupası Tenis turnuvasında kadınlar kategorisinde Kübra Öz şampiyon oldu.  14 kadın sporcunun yer aldığı turnuvada sporcular birbirinden çekişmeli müsabakalarda yer aldı.  Kadın sporcuların üst düzey performansları beğeni topladı. 14 kadın sporcunun katıldığı turnuvayı Kübra Öz şampiyon olarak tamamladı. Kadınlarda oynanan müsabakaların ardından ilk 5’e giren sporcular şunlar;

1.Kübra Öz

2.Buket Mercan

3.Derya Doğan

4.Aysun Polat

5.Serra Alim

ŞAMPİYON AYHAN

1. Geleneksel Yaz Kupası Tenis turnuvasında erkeklerde şampiyonluk kupası Bülent Ayhan’a gitti. 16 erkek sporcunun katılımıyla oynanan müsabakalar üst düzey tempolara sahne oldu.  Oynanan maçlarda rakiplerine üstünlük kuran Bülent Ayhan, Yaz Kupası Tenis turnuvasında şampiyon oldu. Erkeklerde müsabakaların ardından oluşan sıralama şöyle;

1.Bülent Ayhan

2.İbrahim Durgut

3.Osman Arslan

4.Rutkay Atun

FAİR-PLAY KUPASI SAHİBİNİ BULDU

1. Geleneksel Yaz Kupası Tenis turnuvasında şampiyon olan sporculara kupa, organizasyonda ilk 5 içinde yer alan sporculara madalya, turnuvaya katılım gösteren sporculara katılım ve teşekkür belgesi verildi Yaz Kupası Tenis turnuvasında en anlamlı ödülün sahibi Bora Mercan oldu. Mercan, organizasyonun fair-play ödülünün sahibi oldu.

EYLÜL’DE YENİ BİR ORGANİZASYON

Sivas Tenis Kulübü Derneği Başkanı Emine Özpaça, ekip olarak Eylül ayında yeni bir organizasyon yapmayı planladıklarını söyledi. İlk organizasyonlarından iyi geri dönüşümler aldıklarını belirten Özpaça, “ Yaz kupası turnuvasına gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. Eylül ayında yeni bir turnuva yapmanın planlarını yapıyoruz.  Her organizasyon ildeki tenise artılar katıyor. Bizlerde kulüp olarak ilde tenisin daha iyi yerlere gelmesi ve daha çok insan tarafından oynanması için üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz.” dedi.